EVENTS

Mercedes-Benz Marco Polo Europese ontmoeting 2024

Trenntoilette & Gaskocher Boxio beim Marco Polo treffen

De 3e Marco Polo European Meeting in Velen is nog maar een paar weken van ons verwijderd en de verwachtingen onder kampeerders nemen toe. De meeting van 27.04-28.04.2024 biedt de perfecte gelegenheid om de nieuwste modellen van de populaire Marco Polo campers te testen en ideeën uit te wisselen met andere enthousiaste kampeerders. Wij van BOXIO zullen er natuurlijk bij zijn!

BOXIO - COOK | Camping gasfornuis

De BOXIO COOK is een eersteklas gasfornuis voor buiten koken. Het praktische ontwerp in de Eurobox gecombineerd met een roestvrijstalen constructie met regelbare gasvlam en opbergruimte voor kookgerei en gaspatronen zorgt voor veiligheid en gemak. Ideaal voor je volgende kampeer-, uitgaans- of outdoorervaring.
Product bekijken
Gaskocher

Het bijzondere dit jaar is dat 2024 de eerste keer zal zijn dat exposanten in de op Mercedes gebaseerde campersector met pop-top dak hun voertuigen zullen presenteren.

BELANGRIJK : De locatie van de Marco Polo European Meeting is dit jaar het Krumme Estate. In de winter beter bekend als de Wald-Weihnachtsmarkt. Vertrouwd en natuurlijk, maar vooral buitengewoon!
Het exacte adres vindt u hier: Eschstraße 118, 46342 Velen
Telefoon: 02863 1405

Tickets, zijn hier verkrijgbaar

De Mercedes-Benz Marco Polo is een veelzijdige en comfortabele auto die zowel geschikt is voor avonturiers als voor gezinnen. Met een ruim interieur dat plaats biedt aan maximaal vier personen en een praktisch kampeeruitrustingspakket is de Marco Polo perfect voor weekendjes weg of langere reizen. Het interieur van het voertuig is van hoge kwaliteit en stijlvol, met comfortabele stoelen en moderne technologie, waaronder een infotainmentsysteem en airconditioning. Onder de motorkap levert de Marco Polo indrukwekkende prestaties dankzij de 2,2-liter dieselmotor met maximaal 190 pk. Over het geheel genomen is de Mercedes Marco Polo een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische auto die is uitgerust voor alle avonturen.

Als je meer wilt weten, kun je hier alles vinden over de Mercedes Vito Camper.

Maar naast het socialiseren met andere kampeerders is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat afvalwater en toiletten hygiënisch worden afgevoerd tijdens langere verblijven in de natuur. Hier komt ons gescheiden toilet BOXIO-Toilet in het spel, dat perfect is voor de Marco Polo.

BOXIO - TOILET MAX+ | Complete set scheidingswc's

Product bekijken
Trenntoilette

Het BOXIO scheidingstoilet is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de afvoer van afvalwater en toiletafval. In tegenstelling tot conventionele chemische toiletten scheidt het vast afval van vloeibaar afval, waardoor effectieve verwijdering mogelijk is. Het vloeibare afval kan rechtstreeks in de afvoer of in een rioolsysteem worden geleid, terwijl het vaste afval in een aparte container wordt opgeslagen.

Het BOXIO scheidingstoilet is niet alleen hygiënisch en milieuvriendelijk, maar ook zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is compact en ruimtebesparend en past perfect in de Marco Polo camper.

BOXIO biedt ook andere producten die de kampeerervaring in de Marco Polo nog aangenamer kunnen maken. Dit zijn bijvoorbeeld BOXIO-Cool koelboxen, een BOXIO-Wash mobiele wastafel en ons revolutionaire BOXIO-Cook premium gasfornuis.

Naast het uitwisselen van ideeën met andere kampeerders en het testen van de nieuwste Marco Polo modellen, biedt de Europese Meeting in het dorp Münsterland ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over duurzame oplossingen voor de afvoer van afvalwater en toiletafval.

Al met al is de Marco Polo European Meeting in Velen een onvergetelijke ervaring voor alle kampeerders en outdoorliefhebbers. De producten van BOXIO zullen de kampeerervaring nog aangenamer en duurzamer maken. We kijken uit naar een geweldige tijd in de natuur en veel interessante gesprekken met andere kampeerders.

BOXIO - SANITAIR | Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
Trenntoilette and mobiles Waschbecken

Tot ziens in Legden. Goede reis!

Boxio Trenntoilette, Gaskocher und mobiles Waschbecken auf dem Marco Polo Treffen

Waar: Eschstraße 118, 46342 Velen

Wanneer: 27.04-28.04.2024

Tickets, zijn hier verkrijgbaar


De Marco Polo Europe Meeting wordt georganiseerd en gehost door:

MP my life GmbH & Co KG.
Daimlerstr. 6
48712 Gescher


Boxio is een samenwerkingspartner van de Marco Polo Meeting 2024. De producten van Boxio zijn hier verkrijgbaar boxio.de en hier marcopolo-mylife.com

BOXIO - WASH PLUS | Mobiele wastafel met campingdouche

Of het nu op een ontspannen kampeervakantie is, op je mobiele verkoopstand of op de bouwplaats - onze mobiele wastafel is je trouwe metgezel. Hij is licht, compact en volledig zelfvoorzienend. Hij verbruikt heel weinig water en je kunt hem gewoon bij elke kraan bijvullen.
Product bekijken
Mobiles Waschbecken mit Campingdusche

Volgende lezen

Tiny Haus Badezimmer
24.03.2023

Tiny House Badkamer

Camping-Grundausstattung – diese Dinge gehören auf die Camping-Checkliste

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.