REISEN

Mobiele wastafel kopen voor onderweg: Hygiëne & comfort overal!

Mobiles Waschbecken für unterwegs kaufen: Hygiene & Komfort überall!
Hand unter einem Wasserstrahl, Naturhintergrund

Iedereen die onderweg is, of het nu op een bouwplaats, een camping of een buitenevenement is, realiseert zich vaak dat het niet altijd gemakkelijk is om je handen te wassen. Het verlangen om je handen te wassen is soms heel dringend. Wie heeft het niet meegemaakt dat je handen plakkerig zijn, misschien van het aanbrengen van zonnebrandcrème, en je van dat plakkerige gevoel af wilt? Of je bent net onderweg gestopt om de luier van je baby te verschonen en wilt daarna je boterham opeten? Een lastige combinatie als je tussendoor je handen niet kunt wassen.

In dit artikel lees je hoe je je nooit meer hoeft af te vragen waar ik in hemelsnaam mijn plakkerige, vieze en besmettelijke handen kan wassen.

Mobiele handwasbakken: Was je handen waar en wanneer je maar wilt

Mobiele wastafels zijn de perfecte oplossing om je handen te wassen waar en wanneer je maar wilt. Waarom? Omdat je geen wateraansluiting, afvoer of elektriciteit nodig hebt. Dit betekent dat je zelfvoorzienend bent en altijd voor de nodige hygiëne kunt zorgen als je onderweg bent.

Je mobiele wastafel bespaart je op deze momenten

 • 👍 In de camper maakt je mobiele wastafel het leven in de bus een stuk aangenamer. Of het nu is om af te wassen of om je handen te wassen, een campingwastafel is een van de basics om je goed te voelen.

 • 👍 Als je met de auto reist , is het uiterst praktisch om je handen op elk moment volledig zelfverzekerd te kunnen wassen. Voor en na het eten, na het oprapen van de hondenpoep, na het verschonen van een luier of nadat je per ongeluk je favoriete drankje hebt gemorst bij de drive thru.

 • In de volkstuin is de mobiele wastafel op zijn minst dubbel handig. Ten eerste heb je een oplossing nodig zodat jij, je familie en vrienden je handen kunnen wassen met zeep na het toiletgebruik. En ten tweede wil niemand de gebruikte vaat inpakken, thuis afwassen en dan terugrijden naar de volkstuin. Met de mobiele gootsteen kun je snel afwassen zonder illegaal afvalwater te produceren.

 • Op bouwplaatsen heb je eindelijk gemakkelijk toegang tot "stromend" water, niet alleen om je handen te wassen na het toiletgebruik, maar ook om je te ontdoen van zaagsel, pleisterresten en muurverf. Eindelijk hoef je je handen niet meer af te vegen aan dezelfde vieze doek als alle andere bouwvakkers.

 • Er is vaak een gebrek aan waterin de garage. Dat is best vervelend als je aan je auto's werkt, vette en vuile dingen aanraakt en vervolgens in je slimme alledaagse auto stapt. Met een mobiele wasbak hoef je nooit meer met met olie besmeurde handen achter het stuur te zitten en zul je in de toekomst nog meer plezier beleven aan het sleutelen.

 • 👍 Als de stroom thuis uitvalt, kun je de situatie voor jou, je familie en je vrienden comfortabeler maken met een mobiele wastafel. Je hebt niet altijd een tweede persoon nodig om water uit een kan over je handen te gieten omdat je je handen wilt wassen. Een reiswastafel maakt afwassen ook minder acrobatisch in noodsituaties.

 • 👍 Bij het vissen kun je zowel de vis als je bebloede handen wassen na het strippen van de vis.

 • 👍Op de boot kun je een mobiele handwasbak gebruiken om ervoor te zorgen dat je vriend(in) graag meegaat op elke tocht, omdat het geen probleem is om je handen te wassen na het toiletgebruik.

 • 👍Op festivals: wie heeft het probleem van toiletten en handen wassen niet meegemaakt op een festival? Met je mobiele wastafel heb je schone handen en, afhankelijk van je keuze, tegelijkertijd een plek om te zitten :)

Voordelen van mobiele wastafels

 • Draagbaar en makkelijk te vervoeren

 • Geen elektriciteit of wateraansluiting nodig

 • Hygiënische oplossing voor onderweg

 • Geschikt voor binnen en buiten

Waar je op moet letten bij het kopen van een mobiele wastafel

 • ✅ Duurzaamheid : Uit liefde voor de natuur moet je ervoor zorgen dat je reiswastafel duurzaam is. Dit betekent: gerecycled materiaal, herbruikbaar en vrij van chemicaliën. Duurzaam betekent ook duurzaam, dus je mobiele wastafel moet robuust en goed gemaakt zijn.

 • Stabiliteit: je handwastafel moet stabiel zijn, zodat je geen tsunami veroorzaakt in de camper, auto of waar je je mobiele wastafel ook gebruikt.

 • Compact formaat: Om ruimte te besparen en je wastafel overal mee naartoe te kunnen nemen, heb je een compact formaat nodig.

 • ✅ Voldoende capaciteit: Om te voorkomen dat u na elke handwasbeurt uw schoonwatertank moet vullen en de vuilwatertank moet legen, hebt u een wastafel nodig met voldoende capaciteit in de tanks.

 • Snel klaar voor gebruik: Mensen zijn lui en dus moet een gadget, om de naam "oplossing" waardig te zijn, in een handomdraai gebruiksklaar zijn. Anders zul je je wastafel zelden en met tegenzin gebruiken.

 • Makkelijk schoon te maken: Hij moet heel gemakkelijk schoon te vegen zijn, zodat je ook je handwasbakje van vettig afwaswater kunt ontdoen.

BOXIO-Wash: de mobiele wastafel zonder wateraansluiting

BOXIO-WashSicht auf die BOXIO-Wash von oben mit eingklappter Handpumpe und ArmaturBOXIO-Wash Aufnahme von Innen: 2 Kanister plus Schlauchsystem

Een mobiele wastafel die geen stroom- of wateraansluiting nodig heeft, is een geschenk voor je gezondheid. Al voor het coronavirus wisten we dat je handen wassen de eenvoudigste en belangrijkste bescherming is tegen besmettelijke ziekten. Wij bij BOXIO hebben ons toegelegd op het "handenwassen-is-moeilijk-onderweg-probleem" en hebben een doordachte, praktische oplossing ontwikkeld.

Hoe werkt de BOXIO-Wash?

"Verander nooit een lopend systeem", daarom hebben we de compacte Eurobox van het BOXIO toilet ook gebruikt voor onze BOXIO-Wash. Stijlvol ontwerp in zwart, gemakkelijk stapelbaar, ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk.

In de Eurobox zitten twee bussen: één voor vers water en één voor afvalwater, en een slangsysteem. Met behulp van een kleine handpomp bouw je overdruk op en het water loopt zodra je de kraan opendraait of stopt met lopen als je de kraan dichtdraait. Je kunt de mobiele wastafel net zo gebruiken als de wastafel thuis. Als je hem niet meer nodig hebt, laat je de druk wegvallen bij het ventiel van de handpomp, klap je het pompje en de kraan dicht en doe je het deksel op je wasbox. Nu kun je erop gaan zitten of hem opbergen.

De BOXIO-Wash is de handige en hygiënische manier om altijd en overal je handen te wassen: zonder wateraansluiting of elektriciteit.

Volgende lezen

7 Tipps zum Wassersparen im Camper
Camping-Trends 2023: Von Campingausstattung bis Happy-Place-Destinations

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.