CAMPING

Camping gootsteen: Een must-have voor elke outdoor fan

Sauberes Geschirr nach Abwasch, gestapelt auf einem Tisch, im Hintergrund ein Camper

Sauberes Geschirr nach Abwasch, gestapelt auf einem Tisch, im Hintergrund ein Camper

Voor veel mensen is buiten koken en eten een hoogtepunt van kamperen of buitenactiviteiten. Maar wie heeft het niet meegemaakt: na een maaltijd stapelen potten, pannen en servies zich op en moeten ze worden schoongemaakt. Zonder afwasmogelijkheid is dat vaak lastig en onhygiënisch. Hier is een campinggootsteen goud waard. Het is een praktische oplossing voor het hygiënisch en handig schoonmaken van serviesgoed in de buitenlucht. In dit artikel lees je meer over hoe veelzijdig campinggootstenen zijn en waar je op moet letten als je er een koopt.

Camping gootstenen: In en rond de camper

Kampeer gootstenen zijn er in verschillende ontwerpen: sommige worden permanent geïnstalleerd in de kampeerkeuken, terwijl andere mobiel zijn. In dit artikel richten we ons op de mobiele versie, omdat je kunt afwassen waar je maar wilt. Dit betekent dat je je tijd niet hoeft te verdoen met afwassen in de camper terwijl de warme zomernacht je naar buiten roept. Bovendien is het grote voordeel van een mobiele gootsteen dat je hem ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Je zult versteld staan!

Mobiele gootsteen: kan op veel plaatsen gebruikt worden

 • ✅ Een gootsteen is een van de belangrijkste dingen in een camper . Je kunt zelfstandig afwassen wanneer je maar wilt. Als je ook een verrijdbare gootsteen koopt, kun je die tussendoor opbergen, zodat je meer werkruimte hebt in de kampeerkeuken. Je kunt ook zelf bepalen waar je de afwas doet.

 • Een mobiele gootsteen is een echte survivaltipop festivals . Je kunt je servies en kook- of barbecuegerei op elk moment schoonmaken. Je hebt altijd een stoel bij je bovenop. Of als je niet zo lang bent, kun je de gootsteen zelfs als krukje gebruiken.

 • ✅ Als je met de auto reist, zorgt de campinggootsteen altijd voor de nodige hygiëne - wat er ook gebeurt, je kunt het schoonmaken: je thermo koffiebeker, je sportdrinkfles, je plakkerige handen of handen die onder de olie zitten na het verwisselen van een band.

 • Je maakt indrukbij picknicks en BBQ's in het park als je aan de praktische campinggootsteen hebt gedacht. Geen ik-vet-mijn-handjes-op-het-servet-maar-ze-zijn-nog-vettig meer. En geen we-gooien-alle-vieze-vaatjes-bij-elkaar-en-moeten-ze-thuis-opruimen, wat toch niemand wil doen.

 • Een gootsteen is een must inverkoopwagens, foodtrucks, enz. Wist je dat de keuze van je spoelbak of gootsteensysteem in twee opzichten een ruimtekwestie is? Ten eerste wat betreft opslagruimte in de wagen en ten tweede waar je ook kunt staan met je verkoopwagen. Als je niet gebonden wilt zijn aan een drink- en afvalwateraansluiting, geeft een mobiele (camping)gootsteen je meer vrijheid bij het kiezen van je standplaats.

 • ✅ In de volkstuin hoef je de afwas niet meer heen en weer te rijden tussen tuin en huis om het schoon te maken. Met de mobiele gootsteen kunt u direct ter plaatse afwassen zonder illegaal afvalwater te produceren. Hiervoor zorgt de drink- en afvalwatertank. Je handen wassen is ook een goed idee met de campinggootsteen.

 • Op bouwterreinen kun je het zonder wegwerpservies stellen met de mobiele campinggootsteen. Dit voorkomt onnodig afval en beschermt het milieu. De gootsteen is ook ideaal om je handen te wassen na een bezoek aan het toilet.

 • In de garage kunnen jij en je vrienden dingen in elkaar schroeven, een biertje drinken of gewoon wat rondhangen. Je toevluchtsoord wordt aangevuld met een camping gootsteen, die je de toegang tot water geeft die je altijd hebt gemist.

 • ✅ Thuis blijft afwassen bijstroomuitval handig met de mobiele gootsteen, omdat je geen jerrycan hoeft op te tillen om het over je vuile vaat te gieten, maar gewoon de kraan aan en uit kunt zetten. Dit beetje normaliteit bij het afwassen kan helpen om stress te verminderen in een toch al gespannen, uitzonderlijke situatie. Daarom moet de campinggootsteen op je checklist voor crisisparaatheid staan.

 • ✅ Als je gaat vissen, kamperen en barbecueën kun je dit perfect combineren. Het is handig om een compacte campinggootsteen bij je te hebben. Zo kun je je vis wassen na het strippen en de afwas doen na een heerlijke maaltijd.

 • Met een mobiele campinggootsteen stapelt de vuile vaat zich niet opop de boot tijdens een dagtocht of een meerdaagse tocht. Je kunt de gootsteen ook direct gebruiken als wasbak om je handen te wassen.

Voordelen van mobiele camping gootstenen

 • Draagbaar en gemakkelijk te vervoeren

 • Geen stroom- of wateraansluiting nodig

 • Hygiënische oplossing voor onderweg

 • Geschikt voor binnen en buiten

 • Een mobiele campinggootsteen lost overal het knelpunt op

Waar je op moet letten bij het kopen van een campinggootsteen

 • Duurzaamheid betekent zuinig omgaan met grondstoffen. Let daarom bij het kopen van een campinggootsteen op duurzaamheid en gerecyclede materialen.

 • Door de transporteerbaarheid kun je de gootsteen zowel binnen als buiten gebruiken en overal mee naartoe nemen.

 • 🔝 Stabiliteit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de mobiele gootsteen stabiel staat, zodat je de camper niet per ongeluk onder water zet tijdens het afwassen.

 • 🔝 Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de gootsteen ruimtebesparend kunt gebruiken en vervolgens kunt opbergen. Je kunt hem ook gemakkelijk op de bagagedrager van je motor of fiets zetten en onder je arm opbergen.

 • Voldoende vulcapaciteit is mogelijk als de waterreservoirs van je mobiele gootsteen groot genoeg zijn. Dit betekent dat je minder vaak water hoeft bij te vullen en de vuilwatertank hoeft te legen. Dit maakt een ononderbroken wascyclus gemakkelijk mogelijk!

 • 🔝 D e montage moet snel en eenvoudig zijn, zodat u uw campinggootsteen vaak met plezier kunt gebruiken.

 • 🔝 Voor sommige gootstenen voor campers moet je apart accessoires kopen - bijvoorbeeld een pomp of kraan. Zorg er dus voor dat je een goed doordachte complete oplossing koopt.

 • 🔝 Gemakkelijk schoon te maken betekent afwassen met een doek en wat afwasmiddel en je bent klaar. Kunststof is hier een bijzonder geschikt materiaal, waardoor het super eenvoudig is om je campinggootsteen schoon en mooi te houden.

BOXIO-WASH: de campinggootsteen in Eurobox-formaat

De BOXIO-WASH is een cadeau voor alle outdoorfans, want de campinggootsteen heeft geen stroom- of wateraansluiting nodig, dus je kunt hem overal gebruiken en meenemen . Bovendien zijn alle onderdelen - zoals de watertank, vuilwatertank, pomp en kraan - ondergebracht in een compact Eurobox-formaat. Het voordeel hiervan is dat je nooit meer hoeft te rommelen met twee afwasteiltjes , want alles zit in één box - inclusief vers water en afvalwater .

Hoe werkt de BOXIO-Wash campinggootsteen?

BOXIO-Wash Komplettansicht: schwarze Eurobox mit umgeklapptem Deckel, Pumpe und Wasserhahn BOXIO-Wash Innenansicht mit Wasserkanister und Abwasserbehälter sowie SchlauchsystemBOXIO-Wash von oben: Pumpe und Wasserhahn sind heruntergeklappt

Er zitten twee bussen in de Eurobox: één voor vers water en één voor afvalwater, en een slangsysteem. Met behulp van een klein handpompje bouw je overdruk op en het water loopt zodra je de kraan opendraait of stopt zodra je de kraan dichtdraait. Na het spoelen laat je de druk wegvallen bij het ventiel van het handpompje, zet je het pompje en de kraan naar beneden en sluit je het deksel van je campinggootsteen. Nu kun je erop gaan zitten of de BOXIO-Wash opbergen en gewoon genieten van hoe gemakkelijk afwassen is geworden voor alle outdoorfans.

BOXIO - TOILET

Ultralicht en compact droog scheidingstoilet - Voor onderweg of in het tuinhuisje, het BOXIO scheidingstoilet is het optimale alternatief voor chemische toiletten.
Product bekijken
BOXIO - TOILET

Volgende lezen

Camping-Trends 2023: Von Campingausstattung bis Happy-Place-Destinations
Diese 7 Dinge solltest du unbedingt mit aufs Festival nehmen!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.