ADH Open 2024 in de branding - Boxio zit er middenin!

ADH Open 2024 Nachhaltiges Surfen

De ADH OPEN in surf is het grootste universitaire surfevenement in Duitsland en trekt elk jaar talloze studenten naar de Franse Atlantische kust in Seignosse. Hier vind je alle belangrijke informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over dit spannende evenement.

Wat is de ADH OPEN in surfen?

De ADH OPEN in surf is een jaarlijkse surfwedstrijd die wordt georganiseerd door de Allgemeine Deutsche Hochschulsportvereinigung (ADH). Studenten uit heel Duitsland ruilen hun collegezalen in voor het strand en nemen deel aan de grootste universitaire surfwedstrijd van Duitsland.
Het evenement biedt een week vol surfen, wedstrijden, beachvolleybal, spikebaltoernooien, liveconcerten en feestjes.

BOXIO: je perfecte partner voor een duurzaam surfavontuur tijdens de ADH OPEN 2024

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat BOXIO dit jaar de trotse sponsor is van de ADH OPEN 2024 op surfgebied! BOXIO, bekend om zijn duurzame kampeerproducten, zal niet alleen gratis drankjes uitdelen aan alle deelnemers aan dit evenement, maar zal ook zijn nieuwste surffilm presenteren tijdens de ADH OPEN Panel Talk.

BOXIO - SANITARY : Kit complet avec toilette de séparation, lavabo mobile et accessoires

Ta salle de bains compacte et robuste en seulement deux Eurobox. Avec le bundle complet BOXIO, tu as toujours tout ce dont tu as besoin avec toi et tu peux répondre à tes besoins à tout moment et partout sans électricité.
Voir produit
BOXIO - SANITARY : Kit complet avec toilette de séparation, lavabo mobile et accessoires

BOXIO en duurzaamheid in surfen

BOXIO staat voor duurzaamheid en milieubewustzijn - waarden die ook tijdens de ADH OPEN worden benadrukt. Onze producten zijn ontworpen om outdoorervaringen milieuvriendelijker en aangenamer te maken. Dit past perfect bij een evenement dat plaatsvindt te midden van de natuurlijke schoonheid van de Franse Atlantische kust en dat surfen viert, een van de meest milieuvriendelijke sporten.

Gratis drankenservice

Als sponsor van de ADH OPEN 2024 willen we ervoor zorgen dat het alle deelnemers aan niets ontbreekt. Daarom delen we tijdens de hele evenementweek gratis drankjes uit. Of je nu hard aan het werk bent als deelnemer of gewoon geniet van de ontspannen sfeer, BOXIO zorgt ervoor dat je fris blijft.

BOXIO surf film presentatie tijdens de ADH OPEN 2024 Panel Talk

Een bijzonder hoogtepunt is de presentatie van onze nieuwste surffilm tijdens de ADH OPEN Panel Talk. De film richt zich op duurzaam surfen en toont inspirerende verhalen van surfers die zich inzetten voor de bescherming van onze oceanen. Doe mee en laat je inspireren over hoe jij je surflevensstijl milieuvriendelijker kunt maken.

Met zijn passie voor duurzaamheid en innovatieve kampeerproducten is BOXIO de perfecte partner voor de ADH OPEN 2024 op surfgebied. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit unieke evenement en samen met jou een onvergetelijke week vol surfplezier en milieubewustzijn te beleven. Bezoek ons ter plaatse, krijg een gratis drankje en leer meer over duurzaam surfen tijdens de ADH OPEN Panel Talk.

BOXIO - TOILET MAX+ Set complet de toilettes à séparation

Voir produit
BOXIO - TOILET MAX+ Set complet de toilettes à séparation

Wanneer en waar vindt de ADH OPEN 2024 plaats?

De ADH OPEN 2024 in surf vindt plaats van 25 mei tot 1 juni 2024 in Seignosse, Frankrijk. Seignosse ligt aan de Franse Atlantische kust en staat bekend om zijn uitstekende surfomstandigheden.

Wie kan deelnemen aan de ADH OPEN?

Alle studenten aan Duitse universiteiten worden uitgenodigd om deel te nemen aan de ADH OPEN. Studenten die in 2023 afstuderen mogen ook meedoen. Er zijn verschillende wedstrijdvormen, waaronder Open Men & Women en Longboard Men & Women.

Hoe schrijf ik me in voor de wedstrijd?

Inschrijven voor de wedstrijd kan via de respectievelijke universitaire sportfaciliteiten of sportafdelingen van de universiteiten die lid zijn van ADH. Universiteiten die geen lid zijn kunnen zich inschrijven via een verantwoordelijke persoon van de universiteit door een e-mail te sturen naar de AStA sportafdeling van de Universiteit van Göttingen(wettkampf@sport.uni-goettingen.de) en in Cc naar het ADH kantoor(friederich@adh.de). De uiterste inschrijfdatum is 3 mei 2024.

Wat kost deelname?

De deelnamekosten voor de wedstrijd bedragen € 50 en zijn inclusief een officieel T-shirt. Elke extra klasse kost 45 € extra.

Welke nieuwe formats zijn er in 2024?

Nieuw in 2024 is de wedstrijdvorm "Aloha Cup", een teamcompetitie die naast de klassieke competitie wordt aangeboden. Er zullen ook voor het eerst ADH Panel Talks worden gehouden, waar verschillende onderwerpen met betrekking tot surfen en universitaire sporten zullen worden besproken.

Welke cursussen en materiaalverhuur worden aangeboden?

 • Surfcursussen: Een surfcursus van een week (5 x 1,5 uur incl. theorie) voor €159, geschikt voor alle surfniveaus.
 • Boardverhuur: Een week boardverhuur voor €80 (alleen voor gevorderde surfers).
 • Wetsuitverhuur: Een week wetsuitverhuur voor €40, verkrijgbaar in alle maten van XS tot XXL.

Welke accommodatie is beschikbaar?

Accommodatie is beschikbaar in strandbungalows voor 2 tot 6 personen direct bij de surfhotspot Hossegor / Seignosse. De bungalows zijn volledig uitgerust met keuken, badkamer, gezellige woonkamer en houten terras. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de bungalow:

 • 2 personen: 589 €/week
 • 4 personen: 859 €/week
 • 5 personen: 879 €/week
 • 6 personen: 979 €/week
 • Single boeking in een gedeelde bungalow: 219 €/week

Een spa- en veiligheidstaks van €50 per persoon per week is extra te betalen.

Wat is de beste manier om te reizen?

 • Auto: Reizen met de auto wordt aanbevolen om onafhankelijk te zijn ter plaatse.
 • Trein: De dichtstbijzijnde treinstations zijn Dax of Saint-Vincent-de-Tyrosse.
 • Vliegtuig: De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Biarritz (45 km) en Bordeaux (155 km). Een pendeldienst vanaf het vliegveld kan op verzoek worden geregeld.

Zijn er cateringfaciliteiten ter plaatse?

Ja, er zijn verschillende restaurants en cafés in de buurt van het resort. Of het nu gaat om een brunch en diner bij Le Surfing, een poke bowl voor de lunch bij Louvine of een hamburger bij de snackkraam ter plaatse, je wordt goed verzorgd.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

Tot 1 mei 2024 kun je je reis annuleren tegen een vergoeding van €50 zonder verdere annuleringskosten. Omboekingen en naamswijzigingen zijn mogelijk tegen een vergoeding van €25.

Conclusie

De ADH OPEN in Surfing 2024 biedt een unieke kans voor studenten om een week lang surfen, wedstrijden en plezier te beleven aan de Franse Atlantische kust. Met tal van activiteiten, cursussen en accommodatie is er voor elk wat wils. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit geweldige evenement!

Réchaud à gaz | BOXIO-COOK

La BOXIO COOK est un réchaud à gaz premium pour la cuisine en extérieur. Le design compact combiné à une construction en acier inoxydable avec une flamme réglable et un espace de rangement pour les ustensiles de cuisine et les cartouches de gaz garantit sécurité et confort. Idéal pour ton prochain voyage, de vie en van ou aventure en plein air.
Voir produit
Réchaud à gaz | BOXIO-COOK

Uw BOXIO Team!

En lire plus

Caravansalon 2024
Camper Camp 2024 Boxio Trenntoilette

Laisser un commentaire

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.