CAMPING

Camper huren in Australië - Gemakkelijk met Boxio: Gemakkelijk werken en reizen

image

Hé avonturiers!

Droom je ervan om de uitgestrekte en wilde landschappen van Australië te verkennen? Ben je van plan om het land te ontdekken tijdens een werk-en-reis in een busje of auto? Bij BOXIO weten we dat vrijheid op vier wielen het absolute summum is voor jonge ontdekkingsreizigers uit Duitsland. Maar we weten ook welke uitdagingen je te wachten staan, vooral als het gaat om het leven in een busje. Maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou!


BOXIO - Je eerste keuze voor duurzaam kamperen in Australië

Onze BOXIO producten, waaronder het revolutionaire BOXIO-Toilet scheidingstoilet en ons innovatieve BOXIO-Wash watersysteem, zijn nu verkrijgbaar in Australië! Ontworpen in een handig Eurobox-formaat, geven ze je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt voor het leven en reizen in je auto of bestelwagen. Waarom is dit zo belangrijk voor jou in Australië? We leggen het je uit!

Waarom BOXIO onmisbaar is voor jouw Australische avontuur

  • Duurzaamheid tijdens het reizen: Onze producten zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. In een land dat bekend staat om zijn adembenemende natuur en milieubescherming kun je met BOXIO een positieve voetafdruk achterlaten.

  • Kostenefficiëntie: Leven en reizen in een busje is een kostenefficiënt alternatief voor dure accommodatie. Met BOXIO bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite bij het ombouwen van uw bestelwagen.

  • Eenvoud en comfort: Of je nu langs de kust reist of de outback verkent, onze producten garanderen gebruiksgemak en maximaal comfort. Vergeet zorgen over sanitaire omstandigheden of watervoorziening. BOXIO dekt je!

  • Klaar voor avontuur: Onze BOXIO-Toilet en BOXIO-Wash zijn perfect voor het leven onderweg. Snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden, zodat je je tijd volledig kunt besteden aan het ervaren van Australië.

BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Ontdek de wildernis van Australië met BOXIO - je metgezel voor het perfecte camperleven

Australië, een land van eindeloze horizonten, ongerepte stranden en de majestueuze outback, roept om avonturiers die klaar zijn om haar geheimen te verkennen. Maar reizen in het Land Down Under kan duur zijn, vooral als het gaat om de kosten van levensonderhoud. Veel jonge Duitsers kiezen voor een werk-en-reisjaar in Australië en ontdekken al snel dat leven en reizen in een busje niet alleen een kosteneffectieve, maar ook een ongelooflijk verrijkende manier is om dit uitgestrekte land te ervaren. Dit is waar de innovatieve producten van BOXIO om de hoek komen kijken, speciaal ontworpen voor eco-bewuste reizigers die op zoek zijn naar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens hun avonturen.


BOXIO-Toilet - uw oplossing voor duurzaamheid en comfort

Het BOXIO urineverspreidend toilet is een doorbraak voor iedereen die in een auto of bestelwagen leeft en reist. Met beperkte toegang tot schoon sanitair in de meest afgelegen hoeken van Australië, biedt het BOXIO-toilet een hygiënisch, milieuvriendelijk en geurvrij alternatief. Het gescheiden systeem betekent minder afval en gemakkelijke verwijdering, waardoor het ideaal is voor lange reizen door de outback. Dit product zorgt ervoor dat je van je avonturen in de Australische wildernis kunt genieten zonder het milieu te schaden.

BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Product bekijken
BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

BOXIO-Wash - jouw antwoord op watermanagement onderweg

Met het BOXIO-Wash watersysteem kun je je waterbronnen efficiënt beheren, waar je ook bent. In een land dat bekend staat om zijn droogte, kun je met BOXIO-Wash water besparen terwijl je toegang hebt tot schoon water om te koken, wassen en drinken. Het systeem is lichtgewicht, compact en past perfect in elke bestelwagen of camper, waardoor het de ideale metgezel is voor reizen door de diverse landschappen van Australië.

Waarom BOXIO producten essentieel zijn voor je Australische avontuur

  • Milieubewustzijn: Gezien de kwetsbare ecosystemen van Australië helpen de producten van BOXIO om je ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze zijn ontworpen om het milieu te beschermen terwijl je de schoonheid van het land verkent.

  • Kostenefficiëntie: De hoge kosten van levensonderhoud in Australië kunnen een uitdaging zijn. BOXIO helpt u geld te besparen door u in staat te stellen onafhankelijker van het plaatselijke elektriciteitsnet te leven.

  • Vrijheid en flexibiliteit: Onze producten bieden je de vrijheid om Australië in je eigen tempo te ontdekken. Met BOXIO ben je niet afhankelijk van campings en kun je in plaats daarvan de verborgen juweeltjes van het land ontdekken.

Uw weg naar vrijheid

De producten van BOXIO zijn nu verkrijgbaar in Australië en bieden een probleemloze oplossing voor al je reisbehoeften. Ze zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden, waardoor ze de perfecte partner voor je avonturen zijn. Met BOXIO kun je je concentreren op wat echt belangrijk is - de onvergetelijke ervaringen en vrijheid die de Australische outback je biedt.

Pak je bestelwagen uit met BOXIO en wees klaar om het adembenemende landschap van Australië te ervaren zonder afbreuk te doen aan je comfort of je verantwoordelijkheid voor het milieu. Laten we samen op avontuur gaan!

BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Of het nu op een ontspannen kampeervakantie is, op je mobiele verkoopstand of op de bouwplaats - onze mobiele wastafel is je trouwe metgezel. Hij is licht, compact en volledig zelfvoorzienend. Hij verbruikt heel weinig water en je kunt hem gewoon bij elke kraan bijvullen.
Product bekijken
BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Waarom is camperuitbreiding zo populair in Australië?

Er zijn veel redenen waarom steeds meer mensen in Australië hun camper uitbreiden. Een van de belangrijkste redenen is de vrijheid en flexibiliteit die reizen in een omgebouwde camper biedt.

  • Je kunt je route naar wens aanpassen en nieuwe plaatsen verkennen
  • Geen vaste reisplannen nodig
  • Je kunt spontaan stoppen en overnachten waar je maar wilt
  • Haal het meeste uit je reis en laat je leiden door je eigen interesses en ontdekkingen

Een andere reden voor de populariteit van camperhuur in Australië is de nabijheid van de natuur en afgelegen locaties. Australië staat bekend om zijn adembenemende landschappen en wilde, ongerepte plekken.

  • Met een camper kun je deze plekken gemakkelijk bereiken en kamperen in de natuur
  • Kijk naar de zonsopgang boven de oceaan of staar naar de sterren in de woestijn
  • De vrijheid om de natuur voor je deur te beleven

Naast de vrijheid en de nabijheid van de natuur is een camper ombouwen ook een kosteneffectieve reis- en accommodatieoptie.

  • Besparing op accommodatiekosten in vergelijking met hotels of vakantieappartementen
  • Mogelijkheid om in uw camper te koken en uw eigen maaltijden te bereiden
  • Voordelige campings of wildkamperen als extra kostenbesparing

Australië heeft een grote gemeenschap camperliefhebbers die graag hun ervaringen en tips delen.

  • Online forums, blogs en YouTube-kanalen bieden inspiratie en instructies voor het aanpassen van je camper.
  • Opties voor het aanpassen van je camper volgens je eigen ideeën
  • Zonne-energie installeren en een gezellig interieur creëren

Camperconversies in Australië bieden de mogelijkheid om het land op een unieke en persoonlijke manier te verkennen. Met de vrijheid en flexibiliteit, de nabijheid van de natuur en betaalbare reismogelijkheden is het geen wonder dat camperconversies steeds populairder worden in Australië. Of je nu een avonturier bent of gewoon geniet van de vrijheid van reizen, een camper ombouwen kan je onvergetelijke ervaringen en herinneringen bezorgen.

Dus, pak je koffers, ga op weg en beleef het avontuur van je leven met een camper in Australië!

BUDDYBUCH - Het vriendenboek voor kampeerders

Dit liefdevol ontworpen hardcover boek met 159 pagina's is niet zomaar een boek, maar een schatkist voor onvergetelijke momenten en blijvende vriendschappen op je reizen. Alle avonturen en verhalen van je kampeertrips kun je hier vastleggen als een waardevol aandenken voor de eeuwigheid. Hardcover, digitale afdruk met garensteek, gedrukt in Duitsland op gerecycled papier.
Product bekijken
BUDDYBUCH - Het vriendenboek voor kampeerders

Volgende lezen

Gaskocher Guide 2024: Alles, was du über Einsatzgebiete und Auswahl wissen musst
Gartenhaus im Grünen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.