Caravan Salon 2024 - Ontdek alle nieuwe producten van BOXIO

Caravansalon 2024

Welkom bij CARAVAN SALON 2024!

LET OP: BOXIO wacht op je in hal 3, standnummer D25!

Bent u al eens in het CARAVAN SALON geweest? Zo niet, dan is het tijd om een kijkje te nemen op het 63e CARAVAN SALON Düsseldorf. Van 30 augustus tot 8 september 2024 staat er een grote selectie campers, caravans en uitrusting voor mobiele vrijetijdsbesteding op je te wachten.



Wedstrijdvoorwaarden voor de BOXIO-competitie

De BOXIO-prijsvraag loopt van 22 juli tot 8 september 2024 en staat open voor alle personen van 18 jaar en ouder, met uitzondering van BOXIO-medewerkers en hun familieleden. Deelname door het invullen van het formulier op de BOXIO website, slechts één inzending per persoon. De winnaar wordt willekeurig gekozen, de prijs is niet overdraagbaar en kan niet in contanten worden uitbetaald. Winnaars krijgen bericht per e-mail, feedback vereist binnen 7 dagen, anders nieuwe winnaar. BOXIO is niet aansprakelijk voor technische fouten en kan de wedstrijd op elk moment wijzigen of annuleren. Juridisch verhaal is uitgesloten. De Duitse wet is van toepassing.

Veel succes van het BOXIO team!


Wat is het CARAVAN SALON?

CARAVAN SALON Düsseldorf is 's werelds toonaangevende beurs voor mobiel reizen. Meer dan 700 exposanten presenteren hun nieuwste producten en voertuigen in 16 hallen en op het openluchtterrein. De beurs biedt een uniek platform voor het ontdekken en vergelijken van campers, caravans en accessoires.

Hier zijn de hoogtepunten van vorig jaar!

Welke hoogtepunten staan jou te wachten?

StarterWelt: perfect voor beginners

De StarterWelt is een must voor iedereen die nieuw is in de wereld van caravanning. Hier krijg je waardevolle tips voor beginners en praktisch advies, maar ook persoonlijk advies over de voertuigkeuze.

Avontuurlijke zelfbouw

Het populaire thema zelfbouwavonturen maakt ook deel uit van het voorprogramma. Op het buitenterrein kun je zelfgebouwde vrijetijdsvoertuigen bewonderen en deelnemen aan presentaties over alle aspecten van zelfbouw.

E-bike cursus

Test e-scooters, elektrische fietsen, elektrische scooters en eco-movers op het e-bike parcours op het buitenterrein. Een geweldige kans om de nieuwste elektrische vervoersmiddelen uit te proberen.

Reizen & Natuur CONNECTED

Laat je inspireren op het Travel & Nature CONNECTED podium. Hier wacht je een kleurrijk programma met boeiende presentaties en films over prachtige caravanbestemmingen.

BOXIO - SANITAIR | Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
Trenntoilette and mobiles Waschbecken


BOXIO: uw duurzame partner bij CARAVAN SALON 2024

BOXIO past perfect bij de CARAVAN SALON 2024 beurs, omdat onze innovatieve en duurzame kampeeroplossingen ideaal zijn voor alle caravanfans en zelfbouwers. Onze producten zijn ontworpen om uw kampeerervaring milieuvriendelijker en praktischer te maken. Je vindt ons in hal 3, waar we niet alleen ons uitgebreide assortiment producten presenteren, maar ook spannende workshops en informatieve presentaties geven over het onderwerp Eurobox-ombouw voor zelfbouwers.

In onze workshops laten we zien hoe je onze modulaire boxsystemen kunt gebruiken om je camper aan te passen aan je individuele behoeften en wensen. De Euroboxen van BOXIO zijn veelzijdig en bieden je de mogelijkheid om je opbergruimte efficiënt te gebruiken en je uitrusting optimaal te organiseren. Onze experts zullen aanwezig zijn om u te voorzien van waardevolle tips en trucs voor doe-het-zelf verbouwingen, of het nu gaat om planning, realisatie of materiaalkeuze.

Daarnaast zullen onze presentaties de voordelen van duurzame kampeeroplossingen belichten en u laten zien hoe u met BOXIO producten een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu zonder in te hoeven leveren op comfort en functionaliteit. Onze duurzame aanpak en innovatieve ontwerpen maken BOXIO een onmisbare partner voor iedereen die de caravanervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Bezoek ons in Hal 3 op CARAVAN SALON 2024 en ontdek de mogelijkheden die BOXIO u biedt. Laat u inspireren, leer van onzeexperts en vind de perfecte oplossing voor uw individuele maatwerk. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw volgende avontuur!

BOXIO - TOILET MAX+ | Complete set scheidingswc's

Product bekijken
Trenntoilette


Hoe kan ik tickets kopen?

Tickets voor CARAVAN SALON 2024 kunnen alleen online worden gekocht. Koop nu je tickets op caravan-salon.de. Let op de verschillende prijzen voor weekend-, weekdag- en middagkaarten.


Openingstijden

Bezoekers:

  • Dagelijks: 10:00 - 18:00

Exposanten:

  • Dagelijks: 08:00 - 19:00


Reizen naar CARAVAN SALON

Met het openbaar vervoer

Neem tramlijnen U78 en U79 of bus 722 om rechtstreeks naar het beurscentrum te komen. Tijdens de beurs biedt de Rheinbahn ook een pendelbus naar het vliegveld.

Met de auto

De snelweg A44 loopt direct langs het beursterrein. Neem afslag 29 Messe/Arena en parkeer in de grote parkeergarages P1/P2. Een gratis shuttlebus brengt je rechtstreeks naar de ingangen.

Met het vliegtuig

Düsseldorf Airport (DUS) ligt op slechts drie kilometer afstand van het beursterrein. Bus 896 of een taxi brengt u in slechts enkele minuten naar het expositiecentrum.

Met de caravan

Er zijn speciale parkeerplaatsen voor caravanbezoekers in het CARAVAN CENTER. Prijzen en reserveringsmogelijkheden vind je in de ticketshop.

BOXIO - COOK | Camping gasfornuis

De BOXIO COOK is een eersteklas gasfornuis voor buiten koken. Het praktische ontwerp in de Eurobox gecombineerd met een roestvrijstalen constructie met regelbare gasvlam en opbergruimte voor kookgerei en gaspatronen zorgt voor veiligheid en gemak. Ideaal voor je volgende kampeer-, uitgaans- of outdoorervaring.
Product bekijken
Gaskocher

Waarom zou ik gebruik maken van de Preview Day?

Op Preview Day, 30 augustus 2024, kun je in een exclusieve sfeer genieten van de première van het CARAVAN SALON. Dankzij de beperkte tickets kunt u alle voertuigen en innovaties op uw gemak bekijken en krijgt u uitgebreid advies van de exposanten.

Conclusie

Het CARAVAN SALON 2024 in Düsseldorf is het hoogtepunt van het jaar voor alle caravanfans. Van workshops voor beginners en doe-het-zelf-tips tot innovatieve voertuigen en accessoires - hier is voor elk wat wils. Plan nu uw bezoek en beleef de veelzijdigheid van caravanning op 's werelds grootste beurs voor mobiele reizen!

BOXIO - TENT | Douche- of toilettent

Dompel jezelf onder in ultieme vrijheid en comfort met de BOXIO TENT! Deze stijlvolle, moeiteloos op te zetten pop-up omkleed-/toilettent is een must-have voor kampeerders, vanlifers, avonturiers en festivalgangers.
Product bekijken
pop up Dusch- oder Toilettenzelt

Volgende lezen

Abenteuer Allrad 2024
ADH Open 2024 Nachhaltiges Surfen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.