"Wild kamperen in de herfst: de beste insidertips voor avonturiers in Europa"

"Wildcamping im Herbst: Die besten Geheimtipps für Abenteurer in Europa"

De herfst is een tijd van kleur en ruige charme, perfect voor outdoorliefhebbers zoals jij. Of je nu op zoek bent naar campings of afgelegen plekken om wild te kamperen, wij hebben een spannende mix van bestemmingen samengesteld waar je hart sneller van gaat kloppen. Pak je spullen, want het is tijd voor een nieuw avontuur.

BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Of het nu op een ontspannen kampeervakantie is, op je mobiele verkoopstand of op de bouwplaats - onze mobiele wastafel is je trouwe metgezel. Hij is licht, compact en volledig zelfvoorzienend. Hij verbruikt heel weinig water en je kunt hem gewoon bij elke kraan bijvullen.
Product bekijken
BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Kampeerplaats: Meer van Bled, Slovenië

Het schilderachtige meer van Bled in Slovenië is een magische plek om te kamperen in de herfst. Met een glinsterend meer, een middeleeuws kasteel en de Alpen op de achtergrond biedt deze plek een unieke achtergrond. Je kunt je tent opzetten op een van de campings in de buurt en van daaruit de regio verkennen. Maak een boottocht naar het eiland in het midden van het meer, wandel door de omringende bossen of geniet van de traditionele Sloveense keuken.

Slowenien BoxioCampingplatz: Zaton Holiday Resort, Kroatien

Het Zaton Holiday Resort in Kroatië is een droombestemming voor herfstkamperen aan de Adriatische kust. Met kristalhelder water, schaduwrijke dennenbossen en een verscheidenheid aan activiteiten biedt deze camping alles wat je hartje begeert. Zet je tent op aan zee of parkeer je camper midden in de natuur. Verken de oude stadjes en breng ontspannende uren op het strand door.

Wild kamperen: Schotse Hooglanden, Schotland

De Schotse Hooglanden zijn een paradijs voor wildkampeerders. Met hun glooiende heuvels, glinsterende lochs en indrukwekkende bergen bieden ze een indrukwekkend decor voor nieuwe natuurervaringen. Zoek je eigen plekje, zet je tent op en geniet van de stilte van de natuur om je heen. De herfst verandert het landschap in een kleurrijk schilderij en zorgt voor een onvergetelijke sfeer.

Wildkamperen: Trolltunga, Noorwegen

Voor liefhebbers van avontuur is wildkamperen bij Trolltunga in Noorwegen een must. Deze opvallende rotsformatie steekt uit boven het fjord en biedt spectaculaire uitzichten. Als je dapper genoeg bent om hier je tent op te zetten, of iets comfortabeler in je camper, word je beloond met een adembenemende zonsopgang. De koele herfstlucht en het indrukwekkende landschap maken dit tot een onvergetelijke ervaring.

Wild kamperen: Pyreneeën, Frankrijk en Spanje

De Pyreneeën strekken zich uit over de grens tussen Frankrijk en Spanje en bieden een wild en gevarieerd landschap. Hier kun je je tent opzetten in de ongerepte natuur, omringd door hoge bergtoppen, groene valleien en ruisende rivieren. De herfst geeft dit gebied een magische uitstraling die je zal betoveren.

Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van een camping of aan de vrijheid van wildkamperen, deze herfstbestemmingen in Europa zijn adembenemend mooi en zullen je de drukte van alledag doen vergeten. Dus waar wacht je nog op?

Uw Boxio team

BOXIO - TOILET Plus starter set

Product bekijken
BOXIO - TOILET Plus starter set

Volgende lezen

Fiat Doblo Camper: Bequemes Sitzen im Ausbau (+ BOXIO-Tipps)
Herbstliche Outdoorabenteuer: 7 ultimative Tipps

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.