ABF Hannover

Boxio bij jou in de buurt!

Messe Boxio

BOXIO beurzen & events bieden je de mogelijkheid om de laatste trends en innovaties op het gebied van kamperen en outdoor te ontdekken. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven om het meeste uit je avonturen te halen en te leren over de nieuwste producten die je buitenleven gemakkelijker kunnen maken. Bij BOXIO proberen we je altijd te voorzien van de nieuwste informatie en inspiratie zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent.

BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Maak hier kennis met het BOXIO team

Het BOXIO-team is de drijvende kracht achter de innovatieve en praktische kampeer- en outdoorproducten waar je dol op zult zijn. Onze passie voor kamperen en outdooractiviteiten wordt weerspiegeld in elk idee en product dat we ontwikkelen. Wanneer je het BOXIO team persoonlijk ontmoet op beurzen en evenementen, krijg je de kans om meer te weten te komen over onze inspiratie, achtergrondverhalen en plannen voor de toekomst. Deze ontmoetingen zijn niet alleen informatief, maar ook een geweldige kans om waardevolle tips en adviezen te krijgen van experts.

Het is belangrijk dat wij als BOXIO team aanwezig zijn op beurzen en evenementen om direct met u in gesprek te gaan en in te spelen op uw wensen en behoeften. We willen dat u de best mogelijke ervaring heeft met onze producten en dat betekent dat we altijd openstaan voor feedback en suggesties. Als je ons op een beurs of evenement ontmoet, kun je ons rechtstreeks vragen stellen, onze producten uitproberen en zelfs exclusieve aanbiedingen ontvangen die alleen op deze evenementen beschikbaar zijn.

Door het BOXIO team te ontmoeten op beurzen en evenementen, helpt u ons om hoogwaardige en praktische kampeer- en outdoorproducten te blijven ontwikkelen die aan uw behoeften voldoen. We kijken ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te ontmoeten en samen de toekomst van kamperen en buitenleven vorm te geven.

Wilt u een van de 10 tickets voor de ABF Hannover winnen?
Schrijf u nu in voor onze BOXIO nieuwsbrief.
Maak kans op uw gratis ticket!

REGISTREER HIER EN WIN

ABF Hannover - Het avontuur begint hier

De ABF Hannover is een belangrijke beurs voor kampeer- en outdoorliefhebbers. Vraag je je af waarom deze beurs interessant is voor jou? Het antwoord is simpel: de nieuwste trends en innovaties uit de kampeer- en outdoorwereld worden hier gepresenteerd. Je kunt er ook een heleboel spannende producten en innovaties ontdekken die je volgende avontuur nog beter zullen maken.

Wij van BOXIO zullen ook vertegenwoordigd zijn op ABF Hannover en kijken ernaar uit om onze innovatieve producten aan u te presenteren. We hebben alles wat je nodig hebt voor je kampeer- of outdoorervaring. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Eurobox? Deze praktische helper biedt je veel opbergruimte en is bovendien licht en gemakkelijk te vervoeren. Ons urineverspreidend toilet is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook compact en ideaal voor onderweg. En als je nog op zoek bent naar een mobiele wastafel, hebben we ook de perfecte oplossing voor jou.

Kom en laat je inspireren door onze producten! We kijken ernaar uit je te ontmoeten op de ABF Hannover en je te helpen bij het kiezen van de juiste kampeer- en outdooruitrusting voor jou.

Gratis München - Ontdek de vrijheid

De Free München beurs is een belangrijk evenement voor alle kampeer- en outdoorliefhebbers. In deze rubriek kunt u lezen waarom het de moeite waard is om de beurs te bezoeken en welke producten en innovaties van BOXIO er gepresenteerd zullen worden.

De Free Munich handelsbeurs is een van de belangrijkste evenementen in Duitsland voor iedereen die van outdoor vrijetijdsactiviteiten houdt. Het biedt een breed scala aan exposanten, workshops en lezingen over kamperen, reizen, sport en outdooractiviteiten. Voor kampeer- en outdoorliefhebbers is de beurs een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de nieuwste trends en producten, nieuwe contacten op te doen en advies te krijgen van experts.

Wij van BOXIO zijn ook vertegenwoordigd op de beurs Free Munich en presenteren onze innovatieve producten voor kampeerders en outdoorliefhebbers. Dit zijn onder andere onze Eurobox, het scheidingstoilet en de mobiele wastafel. We hechten er veel belang aan dat onze producten niet alleen praktisch en gemakkelijk te vervoeren zijn, maar ook milieuvriendelijk. Daarom gebruiken we gerecyclede materialen en produceren we onze producten in Rostock, Duitsland.

Wanneer je de beurs Free Munich bezoekt, krijg je de kans om onze producten van dichtbij te ervaren en advies te krijgen van ons team. Er zijn ook vaak speciale beursaanbiedingen en promoties waarvan u alleen ter plaatse kunt profiteren. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de volgende gratis beurs in München en samen de vrijheid van kamperen en het buitenleven te ontdekken!

Caravan Salon Düsseldorf - De toekomst van kamperen

De Caravan Salon Düsseldorf is een van de belangrijkste beurzen voor kampeer- en outdoorliefhebbers. Hier leest u waarom deze beurs interessant is en welke producten en innovaties van BOXIO er worden gepresenteerd.

De Caravan Salon Düsseldorf is een van de belangrijkste evenementen voor kampeer- en outdoorliefhebbers. De nieuwste trends en ontwikkelingen in de kampeersector worden hier gepresenteerd. Of je nu een ervaren kampeerder bent of een nieuwkomer in de wereld van het kamperen, op deze beurs vind je alles wat je nodig hebt om je volgende outdooravontuur volledig uitgerust te beleven.

Het BOXIO-team zal ook aanwezig zijn op de Caravan Salon Düsseldorf, waar ze hun innovatieve en praktische producten zullen presenteren. Dit zijn onder andere de Eurobox, het scheidingstoilet en de mobiele wastafel. Deze producten zijn vooral interessant voor kampeer- en outdoorliefhebbers omdat ze licht, compact en gemakkelijk te vervoeren zijn. BOXIO hecht ook veel belang aan milieuvriendelijkheid en maakt gebruik van gerecyclede materialen en regionale productie in Rostock, Duitsland.

Door het BOXIO team te ontmoeten op de Caravan Salon Düsseldorf, krijgt u de kans om hun producten uit eerste hand te ervaren en de voordelen van hun innovatieve kampeerproducten zelf te zien. Het BOXIO team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en adviseert u graag over de juiste producten voor uw individuele behoeften.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de Caravan Salon Düsseldorf en ons persoonlijk te leren kennen. We kijken ernaar uit om onze producten aan u te presenteren en samen met u de toekomst van het kamperen vorm te geven.

Ontmoet BOXIO op de toonaangevende kampeerbeurzen

Wilt u ons persoonlijk leren kennen en onze producten live ervaren? Ontmoet ons dan op de toonaangevende kampeerbeurzen, waar we met trots onze innovatieve kampeeroplossingen presenteren. We zijn vertegenwoordigd op verschillende beurzen en evenementen om je kennis te laten maken met onze praktische en milieuvriendelijke producten zoals de Eurobox, het urinedivergerende toilet en de mobiele wastafel.

Het is de moeite waard om BOXIO op deze evenementen te bezoeken, omdat je de mogelijkheid hebt om onze producten ter plekke uit te proberen en de voordelen en kwaliteit van onze producten zelf te zien. Als je vragen hebt, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met ons team, dat je graag zal helpen en uitgebreid advies zal geven. Op deze manier kunt u direct zien welke BOXIO producten het beste passen bij uw behoeften en uw kampeer- of outdooravontuur.

Op beurzen en evenementen bieden we ook vaak speciale acties en aanbiedingen waarvan u alleen ter plaatse kunt profiteren. Hierdoor krijg je exclusieve kortingen en kun je tegelijkertijd profiteren van onze expertise.

Blijf op de hoogte van toekomstige beurzen en evenementen waar wij vertegenwoordigd zullen zijn door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Op die manier mist u nooit een kans om het BOXIO team te ontmoeten en onze producten live te ervaren. We kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten op een van de komende evenementen en samen de wereld van kamperen en outdooravontuur te verkennen.

Vickeywoods - De trendsetter in de outdoorsector

Er zijn veel innovatieve merken in de kampeer- en outdoorsector die zich kenmerken door bijzondere producten en ideeën. Een daarvan is Vickeywoods.

Vickeywoods is een merk dat gespecialiseerd is in de outdoorsector en positioneert zichzelf als trendsetter. Ze bieden hoogwaardige en functionele producten die interessant zijn voor zowel kampeerliefhebbers als outdooravonturiers. Het merk hecht veel waarde aan het design, de kwaliteit en de duurzaamheid van haar producten.

De samenwerking tussen Vickeywoods en BOXIO wordt gekenmerkt door gedeelde waarden en een passie voor kamperen en het buitenleven. Beide merken vullen elkaar perfect aan door innovatieve en praktische oplossingen te bieden voor verschillende behoeften. Gezamenlijke projecten, zoals speciale productcombinaties of gezamenlijke beursoptredens, tonen de succesvolle samenwerking tussen de twee merken.

Als je de kans hebt om Vickeywoods en BOXIO te bezoeken op een beurs of evenement, moet je die kans grijpen. Wij staan altijd voor u klaar en verwelkomen u graag op onze stand.

BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Product bekijken
BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Heb je een vraag?

Heeft u vragen over de Boxio beurzen & evenementen of over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij van BOXIO staan altijd klaar om u te helpen.

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen en vragen te stellen. U kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of ons direct een e-mail sturen. Je bent ook welkom om contact met ons op te nemen via onze social media kanalen, zoals Instagram en Facebook.

Op beurzen en evenementen waar BOXIO vertegenwoordigd is, staan we ook graag voor u klaar om u te ondersteunen met vragen over onze producten en innovaties. Ons team staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt en om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw behoeften. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en nooit meer nieuws te missen. Tot snel!

BOXIO HOODIE BLACK

De BOXIO organic cotton hoodie is de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid. Deze zwarte hoodie is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, milieuvriendelijk en met ethische normen in gedachten, dus je ziet er niet alleen goed uit, je voelt je ook goed.
Product bekijken
BOXIO HOODIE BLACK

Volgende lezen

image
image

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.