ABF Hannover

ABF Hannover 2024 - BOXIO ter plaatse beleven

image

U kunt ons hier vinden:

Je vindt de BOXIO stand in Hal 24, Stand F40. Hier op de hoekstand zijn we beschikbaar van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wedstrijd: Win 8 tickets voor het ABF Hannover

We hebben spannend nieuws voor je! BOXIO geeft 8 tickets weg voor ABF Hannover zodat je de kans hebt om de beurs te bezoeken en onze producten ter plekke te ervaren. Om deel te nemen aan de wedstrijd hoef je alleen maar aan de deelnamevoorwaarden te voldoen en de instructies te volgen. Veel succes!

Deelnamevoorwaarden

Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Je moet minstens 18 jaar oud zijn en in Duitsland wonen. Werknemers van BOXIO en hun gezinsleden komen niet in aanmerking voor deelname. Deelname is gratis en zonder aankoopverplichting.

 • Minimumleeftijd: Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn.

 • Deelnamevereiste: Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je je eigen e-mailadres registreren voor de BOXIO nieuwsbrief.

 • Uiterste inzenddatum: De uiterste inzenddatum voor de wedstrijd is maandag 29 januari 2024 om 12:00 uur.

 • Trekking: De winnaars worden willekeurig getrokken.

 • Kennisgeving: De winnaars worden na de trekking per e-mail op de hoogte gesteld.

 • Organisator: De wedstrijd wordt georganiseerd door Duschkraft GmbH.

 • Betaling van prijzen: De prijs kan niet in contanten worden uitbetaald.

 • Wettelijk verhaal: Wettelijk verhaal is uitgesloten voor de trekking en de selectie van de winnaars.

Door deel te nemen aan de wedstrijd gaan deelnemers akkoord met deze voorwaarden en bevestigen ze dat ze aan de vereisten voldoen. Grijp je kans en doe mee aan de wedstrijd om de ABF Hannover te bezoeken en BOXIO live in actie te zien! We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

ABF Hannover

ABF Hannover is een grote vakbeurs voor vrijetijdsbesteding, kamperen en outdooractiviteiten die elk jaar veel bezoekers trekt. We zijn blij te kunnen aankondigen dat BOXIO dit jaar ook aanwezig zal zijn op de beurs. Ontdek de innovatieve producten van BOXIO en ervaar ze live ter plaatse. Laat je overtuigen door de voordelen en functionaliteit van BOXIO producten en breid je kampeeruitrusting uit met milieuvriendelijke en praktische oplossingen voor je outdooravonturen.

Algemene informatie

Openingstijden: Dagelijks van 10 tot 18 uur

Het ABF Hannover is een belangrijke beurs voor vrije tijd, kamperen en outdooractiviteiten. Van 31 januari tot 4 februari 2024 opent het ABF Hannover dagelijks haar deuren voor je van 10 tot 18 uur.

Hier vindt u een gedetailleerd hallenplan van het ABF Hannover 2024met de locaties van alle exposanten, sanitaire voorzieningen, eetstands en rustruimtes. Hier vind je ook informatie over parkeermogelijkheden, parkeertarieven en speciale parkeerplaatsen voor mensen met een handicap.

ABF Hannover 2024 Hallenplan

Overzicht ABF Hannover hallen

Hal 19 & 20 | Reizen & Vakanties

Ontdek een verscheidenheid aan reisbestemmingen en zorg voor op maat gemaakte vakantiebelevenissen voor onvergetelijke momenten.

Hallen 21, 24 + 25 | Caravanning & Camping

Ervaar de vrijheid van reizen op de grootste caravan- en kampeerbeurs van Noord-Duitsland met alles wat een ontdekkingsreizigershart begeert.

Hal 22 + 23 | B.I.G. - Ideeën voor je eigen huis

Doe inspiratie op voor je eigen huis op de grootste bouw- en tuinbeurs van Noord-Duitsland - van renovatie tot herinrichting.

Hal 25 | Vanlife

Ervaar het pure vanlife en krijg het gevoel van grenzeloze vrijheid in onze beurshallen.

Hal 26 | Outdoor & Fitness

Ontdek de nieuwste trends op het gebied van outdoor en fitness, van functionele kleding tot ultramoderne sportuitrusting.

Hal 26 | Fiets & Mobiliteit

Dompel jezelf onder in de wereld van fietsen en mobiliteitstrends met een uitgebreid assortiment producten voor alle fietsliefhebbers.

ABF Hannover 2024 Prijzen

Tickets & Prijzen

Huidige ticketprijzen voor ABF Hannover

 • Dagkaart: €12,00 in de voorverkoop (€14,00 aan de kassa)

 • Gereduceerd dagtarief: €11,00 in de voorverkoop (€13,00 aan de kassa) voor scholieren, stagiairs, studenten (vanaf 18 jaar), senioren (vanaf 65 jaar), mensen met een handicap, deelnemers aan de Federale Vrijwilligersdienst / Militaire Dienst / Vrijwillig Sociaal of Ecologisch Jaar, werklozen en uitkeringsgerechtigden. Ook geldig voor leden van ADAC en DCC. Bewijs verplicht.

 • Junior dagkaart (zaterdag/zondag): €7,00 in voorverkoop (€9,00 aan de kassa). Voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Doordeweeks is de toegang gratis onder begeleiding van een volwassene.

 • Woensdagkaart: Een speciale aanbieding van €10,00 in de voorverkoop (€12,00 aan de kassa), alleen geldig op woensdag 31 januari 2024.

 • Middagticket (woensdag/donderdag/vrijdag vanaf 15.00 uur): €6,00 in de voorverkoop (€8,00 aan de kassa), beschikbaar voor de periode van 31 januari tot 2 februari 2024. Toegang vanaf 15.00 uur.

 • Honden: Honden hebben gratis toegang.

Voor meer informatie over speciale tickets etc. klik hier.

BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Product bekijken
BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Routebeschrijving naar het ABF Hannover

MET DE AUTO

Voor een snelle en gemakkelijke reis naar het beursterrein in de Hermesallee, 30521 Hannover, is de snelweg A2 ideaal voor bezoekers uit Noordrijn-Westfalen en Berlijn. De snelweg A7 is de directe verbinding voor bezoekers uit Hamburg of München.

Reizen vanuit verschillende richtingen
 • Vanuit het noorden: Bezoekers moeten de snelweg A7 nemen in de richting van Kassel/Hanover en overstappen op de A37 (B3 Messe-Schnellweg) bij afrit 56, knooppunt Hannover-Kirchhorst, die rechtstreeks naar het beursterrein in Hannover leidt.

 • Vanuit het oosten: De A2 richting Magdeburg/Hannover/Dortmund biedt een goede verbinding. Bij afrit 47, knooppunt Hannover-Buchholz, moeten bezoekers afslaan naar de A37 (B3 Messe-Schnellweg), die hen naar het beursterrein brengt.

 • Vanuit het zuiden: Neem de snelweg A7 in de richting van Hannover/Hamburg. Verander bij afrit 60, Dreieck Hannover-Süd, naar de A37 (B3 Messe-Schnellweg), die rechtstreeks naar de bestemming leidt.

 • Vanuit het westen: neem de A2 richting Hannover/Magdeburg/Berlijn en neem bij afrit 48, Hannover-Ost, de A7 richting Kassel. Volg vanaf afslag 58, Hannover-Anderten, de B65 richting Hannover en stap bij knooppunt Seelhorst over op de B6 (Messe-Schnellweg), die rechtstreeks naar het expositiecentrum leidt.

Openbaar vervoer

Reizen naar Messe Nord

Neem de stadsspoorlijn 8 om bij de ingangen NORD 1 + 2 en WEST 3 te komen.

 • Halte: Hannover Messe/Nord
 • Verbinding: Rechtstreekse reis vanaf het centraal station van Hannover met tussenstops bij Kröpcke, Aegidientorplatz, Altenbekener Damm en Bothmerstraße via metrolijn 8 (richting Messe/Nord 18).

Voor meer informatie raden we je aan de websites van ÜSTRA of EFA te bezoeken.

Er vinden talloze evenementen, workshops en lezingen plaats in het ABF Hannover. Om je hiervoor in te schrijven of tickets aan te schaffen, ga je naar de evenementenpagina van de beurs. Daar vind je ook meer informatie over het programma en de afzonderlijke evenementen.

Bezoek BOXIO op de ABF Hannover

Als je de ABF Hannover bezoekt, moet je zeker een bezoek brengen aan de BOXIO stand op . BOXIO presenteert er zijn innovatieve en praktische producten voor kampeerders, tentgebruikers, tuiniers en watersporters. In dit gedeelte kun je lezen wat je kunt verwachten op de BOXIO stand en waarom je deze zeker niet mag missen.

Een van de hoogtepunten op de BOXIO stand zijn de live demonstraties van de producten. Je krijgt de kans om producten zoals het BOXIO-Toilet en de BOXIO-Was zelf uit te proberen. Zo kun je zelf de voordelen van de producten zien, zoals hun compacte formaat, lichte gewicht en gebruiksgemak. De exacte tijden en locaties van de productdemonstraties worden op de stand bekendgemaakt.

BOXIO presenteert op de beurs ook nieuwe producten of updates van bestaande diensten. Laat je verrassen door de speciale functies en innovaties die BOXIO dit jaar zal presenteren. Misschien komt er wel een nieuwe versie van het BOXIO Toilet of de BOXIO Wash met nog betere functies.

Er zullen ook speciale beursaanbiedingen voor je zijn tijdens ABF Hannover. Profiteer van kortingen of exclusieve pakketten die alleen tijdens de beurs verkrijgbaar zijn. Ontdek de huidige aanbiedingen op de BOXIO stand en bespaar op uw aankoop.

De BOXIO stand staat op een goed zichtbare en gemakkelijk toegankelijke locatie op de beurs. Het ontwerp van de stand is aantrekkelijk en uitnodigend, waardoor hij gemakkelijk te vinden is. Let op het grote BOXIO logo en de opvallende productdisplays.

Op de BOXIO stand ontmoet u experts en teamleden die graag al uw vragen over de producten beantwoorden. Maak van de gelegenheid gebruik voor persoonlijk advies of praat bij met managers en andere bezoekers. Maak kennis met de mensen achter BOXIO en leer meer over de bedrijfsfilosofie.

Kortom, een bezoek aan de BOXIO stand op ABF Hannover biedt u de kans om de innovatieve producten zelf te ervaren, te profiteren van beursaanbiedingen en het BOXIO team persoonlijk te leren kennen. We kijken uit naar uw bezoek!

BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Of het nu op een ontspannen kampeervakantie is, op je mobiele verkoopstand of op de bouwplaats - onze mobiele wastafel is je trouwe metgezel. Hij is licht, compact en volledig zelfvoorzienend. Hij verbruikt heel weinig water en je kunt hem gewoon bij elke kraan bijvullen.
Product bekijken
BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Volgende lezen

Messe Boxio
23.01.2024

Boxio bij jou in de buurt!

free München 2024 - Entdecke BOXIO hautnah

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.