gratis München 2024 - BOXIO van dichtbij ontdekken

free München 2024 - Entdecke BOXIO hautnah

U kunt ons hier vinden:

Je vindt de BOXIO stand in hal B3 op stand 605. Hier op de stand zijn we voor iedereen beschikbaar van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wedstrijd: Win 10 kaartjes voor f.re.e München 2024

We hebben spannend nieuws voor je! BOXIO geeft 10 toegangskaarten weg voor f.re.e München zodat u de kans krijgt om de beurs te bezoeken en onze producten ter plekke te ervaren. Om deel te nemen aan de wedstrijd hoef je alleen maar aan de deelnamevoorwaarden te voldoen en de instructies te volgen. Veel succes!

Deelnamevoorwaarden

Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Je moet minstens 18 jaar oud zijn en in Duitsland wonen. Werknemers van BOXIO en hun gezinsleden komen niet in aanmerking voor deelname. Deelname is gratis en zonder aankoopverplichting.

 • Minimumleeftijd: Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn.

 • Deelnamevereiste: Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je je eigen e-mailadres registreren voor de BOXIO nieuwsbrief.

 • Uiterste inzenddatum: De uiterste inzenddatum voor de wedstrijd is maandag 12 februari 2024 om 12:00 uur.

 • Trekking: De winnaars worden willekeurig getrokken.

 • Kennisgeving: De winnaars worden na de trekking per e-mail op de hoogte gesteld.

 • Organisator: De wedstrijd wordt georganiseerd door Duschkraft GmbH.

 • Betaling van prijzen: De prijs kan niet in contanten worden uitbetaald.

 • Wettelijk verhaal: Wettelijk verhaal is uitgesloten voor de trekking en de selectie van de winnaars.

Door deel te nemen aan de wedstrijd gaan deelnemers akkoord met deze voorwaarden en bevestigen ze dat ze aan de vereisten voldoen. Grijp je kans en doe mee aan de wedstrijd om f.re.e München te bezoeken en BOXIO live in actie te zien! We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

Je compacte en robuuste badkamer in slechts twee Euroboxen. Met de uitgebreide BOXIO bundel heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt en kun je altijd en overal je behoeften vervullen zonder elektriciteit.
Product bekijken
BOXIO - SANITAIR: Complete set met urineverwijderend toilet, mobiele wastafel en accessoires

F.re.e München 2024: Ontdek de buiteninnovaties van BOXIO

free Munich is het must-visit evenement voor alle vrijetijds-, reis- en outdoorliefhebbers. BOXIO zal er ook dit jaar weer zijn om onze nieuwste milieuvriendelijke en praktische oplossingen voor uw outdooravonturen te presenteren. Ervaar onze producten live en vind alles wat je nodig hebt voor je volgende reis op één plek. Kijk uit naar een beurs vol inspiratie, innovatie en interactie. Kom langs en laat je inspireren!

Algemene informatie

Openingstijden: Dagelijks van 10 tot 18 uur

free Munich is de toonaangevende vakbeurs voor reizen, vrije tijd en outdoor. Van 14 tot en met 18 februari 2024 is f.re.e München dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur om bezoekers te verwelkomen.

Hier vindt u een uitgebreid hallenplan van gratis München 2024, inclusief de locaties van alle exposanten, sanitaire voorzieningen, cateringstands en ontspanningsruimtes. Je vindt er ook informatie over parkeermogelijkheden, parkeertarieven en speciaal aangewezen parkeerplaatsen voor bezoekers met een handicap.

Free München 2024 Hallenplan Trenntoilette

Reizen met het openbaar vervoer

f.re.e ligt direct aan het metrostation Messestadt Ost, dat zonder overstappen in ongeveer 20 minuten te bereiken is vanaf het centraal station. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij MVG, MVV of DB (tariefzone M). Het Print@home ticket is exclusief het gebruik van het openbaar vervoer. Ga voor dienstregelingen en prijzen naar de website van MVG of MVV.

Met de S-Bahn en bus naar f.re.e

Als alternatief voor de metro kun je vanuit München of Erding de S-Bahn nemen:

 • Neem de S-Bahnlijn 2 tot de halte Riem,
 • stap dan over op de bus 190 in de richting van Messestadt Ost
 • en stap uit bij dehalte Am Messesee om naar de westelijke ingang te gaan, of bij dehalte Messestadt Ost om naar de oostelijke ingang te gaan.

Ticketprijzen v.a. 2024

 • Dagkaart: woensdag-donderdag: 15 € | vrijdag-zondag: 18 €
 • Gereduceerd: (scholieren, studenten, gepensioneerden, mensen met een handicap) woensdag t/m donderdag: € 13 | vrijdag t/m zondag: € 15. Eén begeleider gratis, mits op ID (registratie ter plaatse).
 • Kinderkaartje (6-14 jaar): € 9 | vrijdag-zondag: € 10
 • Toegangskaart voor bezoekers (alleen 15.02.): € 12
 • Middagkaart (vanaf 15.00 uur): € 9 | vrijdag-zondag: € 11
 • Familieticket: (2 volwassenen, tot 3 kinderen 6-14 jaar) 30 € | Vrijdag-zondag: 37 €
 • Kinderen onder 6 jaar: gratis

BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set

Product bekijken
BOXIO - TOILET MAX+ Scheidingstoilet complete set


Ontdek BOXIO op het gratis toegankelijke München 2024

Kom zeker langs bij de stand van BOXIO wanneer je gratis München 2024 bezoekt. BOXIO brengt zijn nieuwste innovaties voor outdoorliefhebbers, kampeerders, tuiniers en watersportfans rechtstreeks naar jou toe. Ontdek hier wat u te wachten staat op de BOXIO stand en waarom dit bezoek een hoogtepunt van uw beursbezoek zou moeten zijn.
Een centraal hoogtepunt zijn onze live demonstraties, waar u producten zoals het BOXIO toilet en de BOXIO wash van dichtbij kunt ervaren. Ervaar zelf de voordelen van onze producten, van hun compactheid tot hun gebruiksgemak. De data voor productdemonstraties vindt u direct op de stand.

Profiteer van de speciale beursaanbiedingen die BOXIO voor u in petto heeft. Van kortingen tot exclusieve pakketten - deze aanbiedingen zijn alleen beschikbaar tijdens f.re.e München. Kom meer te weten over alle huidige promoties op de BOXIO stand en verzeker u van uw voordelen.

Ons deskundige team wacht op u bij de BOXIO stand, klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak van de gelegenheid gebruik voor persoonlijk advies en netwerken. Leer het BOXIO team kennen en verdiep u in onze filosofie en waarden.

Kortom, de BOXIO stand op f.re.e München 2024 biedt u de perfecte gelegenheid om onze innovatieve producten van dichtbij te ervaren, te profiteren van exclusieve beursaanbiedingen en direct contact te leggen met het BOXIO team. We kijken uit naar uw bezoek!

BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Of het nu op een ontspannen kampeervakantie is, op je mobiele verkoopstand of op de bouwplaats - onze mobiele wastafel is je trouwe metgezel. Hij is licht, compact en volledig zelfvoorzienend. Hij verbruikt heel weinig water en je kunt hem gewoon bij elke kraan bijvullen.
Product bekijken
BOXIO - WASH PLUS - Wastafel startset

Volgende lezen

image
Permakultur-Garten Boxio

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.