BOXIO ervaringen: Spreken de statistieken van onze klanten voor ons?

BOXIO-Erfahrungen: Spricht die Statistik unserer Kunden für uns?

Mann läuft mit der BOXIO-TOILET unterm Arm zu seinem Camper

"Zelfverheerlijking stinkt" en aangezien we er bij BOXIO alles aan doen om te voorkomen dat er überhaupt geurtjes ontstaan, past dat ook niet bij ons. We zijn geïnteresseerd in de mening en feedback van onze community. Wat zijn uw ervaringen met BOXIO? Wat is uw testoordeel? We vroegen het bijna 2000 mensen en delen de resultaten met je in dit artikel.

BOXIO toilet ervaringen: Onderzoek naar de praktijktest

Wij van BOXIO wilden een milieuvriendelijke toiletoplossing voor op de camping creëren. En ook de onafhankelijkheid van kampeerders bevorderen, zodat ze niet gebonden zijn aan sanitaire voorzieningen.

Jullie "deden zaken" met ons compacte BOXIO urinedivergerende toilet en stelden het op de proef. En dat niet alleen, jullie hebben ze met elkaar vergeleken. Wat was het resultaat?

BOXIO-Toilet steht im Gras, Kulisse schöne Berglandschaft

BOXIO-TOILET steht im Zelt, auf der Trenntoilette steht eine Rolle Toilettenpapier BOXIO-TOILET auf dem Gepäckträger eines Motorrads geschnallt.

In uw BOXIO-ervaringen en evaluaties hebt u dertien criteria opgesomd en deze als volgt beoordeeld:

 1. 💶 Prijs: Vergeleken met andere urineverwijderende toiletten is die van jullie goedkoop. Terwijl de BOXIO 150 euro kost, kosten vergelijkbare modellen tussen de 400 en 600 euro.

 2. 🚀 Klaar voor gebruik: 4 kleine schroeven bevestigen, een touwtje erdoor halen en de composteerbare zak plaatsen - meer hoef je niet te doen. De BOXIO is klaar voor gebruik in minder dan 10 minuten.

 3. Draagvermogen: Het BOXIO toilet kan 150 kg dragen en is dus zeer stabiel.

 4. 🪶 Gewicht : Met 3,9 kg is de BOXIO zo licht dat je hem snel onder je arm kunt stoppen en met het beste zicht je behoefte kunt doen. Er is dus geen reden meer om de natuur te "vervuilen" met je eigen uitwerpselen.

 5. 🌱 Duurzaamheid: Chemische toiletten zijn niet langer een optie omdat ze zeer schadelijk zijn voor het milieu. Dankzij uw BOXIO is er nu een handige, chemievrije oplossing. We zijn ook blij met het feit dat het urineverspreidende toilet volledig in Duitsland is gemaakt en ook van gerecycled plastic is gemaakt.

 6. 💩 Inhoud: De urinecontainer en de fecaliëncontainer hebben elk een inhoud van 5 liter . Dat is genoeg voor acht tot tien toiletbezoeken . We moeten de urinetank meestal eerder legen dan de fecaliëntank, maar onze ervaring is dat deze twee tot drie dagen meegaat. Om hygiënische redenen legen we de toilettank sowieso altijd op hetzelfde moment.

 7. 🪣 Transport : Dankzij het membraan op het deksel van de urinetank is de bus lekvrij , zelfs als je over kuilen rijdt."Ik heb de BOXIO een keer gekanteld in de T5 en er lekte nog steeds niets." 😅 🔝

 8. 🫧 Netheid : Met urineverwijderende toiletten, die in multiplex zijn geplaatst, mag er niets omvallen of spetteren als de ontlasting minder stevig is. Dat komt omdat het in het hout trekt, opzwelt en moeilijk schoon te maken is. Dat is geweldig met je BOXIO. Alles is gemaakt van kunststof en kan dus perfect worden schoongeveegd met water en biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Als je wilt, kun je er zelfs met een stoomreiniger overheen gaan.

 9. 👃 Geur: We waren aangenaam verrast en hadden het niet gedacht: maar we hebben niets geroken. 💡 Een tip van andere gebruikers: gebruik iets meer beddengoed zodat er geen geur ontstaat, zelfs niet met een dun fluitje!

 10. 🚽 Zitcomfort: De zithoogte op de BOXIO is een beetje laag. Dat is ongebruikelijk, maar het werkt wel. Maar je kunt het zitcomfort verhogen met de extra box voor verhoging. Deze kan ook in de winkel worden besteld. Stapel de BOXIO gewoon op deze box en de zithoogte is precies goed. De BOXIO TOILET-UP is ook zo praktisch omdat je er de accessoires voor het urinedivergerende toilet in kunt opbergen. Je kunt er een halve rol toiletpapier in kwijt, twee pakken kattenbakvulling en de zakken voor de container met vast afval. Al met al is het zitcomfort niet helemaal zoals thuis, maar we geven het een 8,5 van de mogelijke 10 punten.

 11. 👨‍🎨 Ontwerp: De zwarte Eurobox valt niet eens op als toilet. We vinden hem erg mooi. We gebruiken hem vaak als krukje om op te zitten of als ladder voor de kinderen om bij dingen in de camper te kunnen.

 12. ◾️ Compactheid: De kleine BOXIO is briljant om op te bergen. Het kleine formaat sprak me vooral aan omdat ik niet veel ruimte heb in de camper. Hij past zeker in elk voertuig.

 13. 🎞 Verhaal: Het oprichtingsverhaal deed me glimlachen. Ik stelde me voor hoe de vele prototypes van Arvid door vrienden en familie gebruikt zouden kunnen worden voor talloze transacties. Geweldig!

  Een andere stem: Ik vond vooral de foto van het hele team mooi, het maakt de hele aankoop heel persoonlijk.

BOXIO urineverspreidend toilet: Hoe tevreden bent u?

Om daar achter te komen, vroegen we je het volgende:

Hoe tevreden bent u met uw BOXIO?

BOXIO-Toilet, im Hintergrund Berglandschaft, Text: 48,8 Prozent sind mit der BOXIO-Toilet sehr zufrieden, 34,4 Prozent maximal zufrieden

Op een schaal van 1 tot 5 is 34,4 procent van u (wat overeenkomt met 647 antwoorden) zeer tevreden en 48,4 procent zeer tevreden.

Hoe waarschijnlijk is het dat u BOXIO aan anderen zou aanbevelen?

Meer dan de helft van u antwoordde met een duidelijk "zeker" en iets minder dan een derde met "zeer waarschijnlijk".

Hebt u BOXIO ooit aan anderen aanbevolen?

Pärchen am See mit BOXIO-Toilet, Text: 77% aller BOXIO Kunden haben BOXIO bereits weiterempfohlen

77 procent van u heeft het BOXIO-toilet al aan anderen aanbevolen. Hartelijk dank daarvoor!

Wat is uw conclusie na het testen van het BOXIO-Toilet?

 Grafik mit BOXIO-Toilet und Text: 91,8 Prozent aller BOXIO-Kunden wollen nie wieder ohne BOXIO verreisen.

U bent net als wij: "Eens een BOXIO, altijd een BOXIO!". Daarom wil 91,8 procent nooit meer zonder BOXIO op reis.

Wat kan het BOXIO-team nog beter doen?

De meerderheid van jullie antwoordde met "kortere levertijden". We willen onze excuses aanbieden aan iedereen die wat langer op onze BOXIO-TOILET heeft moeten wachten en we willen jullie bedanken voor jullie geduld. We zaten in ons eerste verkoopjaar en hebben nu een aantal processen geoptimaliseerd om snelle levertijden te garanderen. Hartelijk dank voor uw steun!

Conclusie: BOXIO urineverspreidend toilet: Wat zeggen de statistieken over uw tevredenheid?

Produktbild der BOXIO-TOILET: Trenneinsatz, Festoffbehälter mit Deckel zum Versiegeln, Urinkanister mit Schraubdeckel und Membran zum Abdichten

Zowel uw positieve ervaringen met onze BOXIO-TOILET als uw ideeën voor optimalisering inspireren ons. Ten eerste stimuleert het ons om de campingwereld beter te maken met ons product. En ten tweede stimuleert het ons om onszelf en ons product verder te ontwikkelen en meer kampeerproducten te maken.

We zijn dankbaar dat we in staat zijn geweest om wat voor veel kampeerders een vermoeiend, om niet te zeggen "klote" onderwerp is, om te zetten in een milieuvriendelijke, comfortabele oplossing die je leuk vindt. Met de BOXIO ben je onafhankelijk en vrij van sanitaire voorzieningen - niets staat je zelfredzaamheid in de weg!

FAQ: Alles wat je moet weten over het urinedivergerende toilet

Welk droog urinedivergerend toilet is het beste?

Het compacte BOXIO toilet is het beste droge toilet met lediging voor urine.

Waar laat ik de urine uit het droge toilet?

De urinepot kan gewoon geleegd worden in het dichtstbijzijnde openbare toilet of thuis. Als alternatief kan de urine 1:10 met water worden gemengd en als meststof in de tuin worden gebruikt.

Waarom stinkt een urinescheidingstoilet niet?

De scheiding van urine en vaste afvalstoffen voorkomt de vorming van ammoniak en andere gassen. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de geur.

Hoe gebruik je een droogtoilet?

Een droogtoilet wordt op dezelfde manier gebruikt als een normaal toilet. Til het deksel op, ga op de toiletbril zitten en "ga". Het toilet is zo ontworpen dat de urine in de opvangbak aan de voorkant stroomt en de grote uitwerpselen in de opvangbak voor vaste stoffen vallen. Het toiletpapier en het afval worden ook in deze container gegooid.

Welk toilet voor volkstuinen?

Een scheidingstoilet is het meest geschikt als toilet in de volkstuin, omdat er geen afvalwater wordt geproduceerd. Het produceert ook geen geurtjes en is gemakkelijk weg te gooien.

Welk toiletpapier voor urinescheidingstoiletten?

Elk toiletpapier is geschikt voor het urinedivergerende toilet.

Welk toilet is toegestaan in de tuin?

Campingtoiletten zoals urineverwijderende toiletten zijn toegestaan in de tuin. Wat niet is toegestaan zijn normale spoeltoiletten zoals thuis, omdat deze afvalwater produceren. Septische tanks zijn ook verboden.

Waarom een droogtoilet?

Het droogtoilet is bijzonder milieuvriendelijk omdat er geen chemicaliën nodig zijn. Bovendien zijn er geen geuren door de scheiding van vloeibaar en vast afval. Het droogtoilet is ook gemakkelijk schoon te maken.

Volgende lezen

Bucket List für den Frühling/Sommer
05.12.2022

Bucketlist voor lente/zomer

Spannende Statistiken & Trends: Camping-Verhalten der Deutschen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.