VANLIFE

Bucketlist voor lente/zomer

Bucket List für den Frühling/Sommer

Bent u klaar voor het kampeerseizoen in het voorjaar en de zomer van 2023? Stel je voor dat je al in je camper of motorhome op je favoriete strand zit. De zon schijnt op je gezicht en je geniet van het mooie weer.

Maar na een paar dagen van ontspanning, heb je zin om iets meer te doen dan alleen maar voor je camper of caravan zitten. Het hoeft niet altijd het grote avontuur te zijn. Daarom hebben we voor u een bucketlist samengesteld, die vooral bedoeld is als inspiratie. We zijn er zeker van dat je er één of twee dingen op vindt die je ook zou willen ervaren.

Waarom is een bucket list nuttig?

In de "dagelijkse routine" na 1-2 weken in de camper, hebben we de neiging de kleine dingen te vergeten die ons gelukkig maken en weinig kosten. Een bucket list kan een herinnering zijn om te genieten van deze momenten van geluk in het hier en nu.
Misschien wil je het in je camper hangen op een plek waar je het elke dag kunt zien. Opslaan op je mobiele telefoon werkt net zo goed, maar het heeft niet de "herinneringsfactor".

Ben je er klaar voor? Onderaan deze pagina vindt u uw persoonlijke bucketlist om in te vullen en eventueel uit te printen. Natuurlijk kun je het vullen met meer momenten.

Lente en zomer 2023 worden zeker een geweldige tijd in de natuur. Met je vrienden, familie of alleen jij.
Om ervoor te zorgen dat u altijd een rustig plekje vindt, raden wij u aan ons BOXIO scheidingstoilet in te pakken. Dan kun je je volledig concentreren op je geluksmomenten. Je hoeft je geen zorgen te maken over waar je ongemerkt een gat kunt graven om het stille toilet te bezoeken.

Wij wensen u een geweldig kampeerseizoen 2023, ongeacht of u op een camping staat of liever vrij in de natuur bent.

Hier vindt u uw eigen bucketlist.

Uw BOXIO Team

Volgende lezen

Toilette fürs Auto: So passiert unterwegs kein Malheur!
BOXIO-Erfahrungen: Spricht die Statistik unserer Kunden für uns?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.