FESTIVAL

Dit zijn de 7 dingen die je zeker mee moet nemen naar het festival!

Diese 7 Dinge solltest du unbedingt mit aufs Festival nehmen!

 

Joepie, het festivalseizoen gaat eindelijk weer beginnen. Je zit waarschijnlijk al thuis in afwachting en kunt niet wachten tot het begint.

Het maakt niet uit of het je eerste festivalseizoen is of dat je al verschillende festivals hebt bezocht.

Je wilt natuurlijk niets vergeten, zodat je je volledig op het festival kunt concentreren en er optimaal van kunt genieten.

Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet, hebben we een lijstje voor je gemaakt dat je aan het einde kunt uitprinten of direct op je mobiele telefoon kunt invullen.

Ben je klaar om in te pakken voor het volgende festival? Laten we dan beginnen.


1. De basis:

First things first, want je komt niet ver zonder je festivalticket, geld, ID, pinpas en oplaadkabel voor je mobiele telefoon. Daarom moeten deze dingen een plek hebben in je rugzak waar je snel bij kunt.

Sommige festivals zijn ook cashless. Hier krijg je een chip die je van tevoren kunt opladen met geld.


2. Kampeeruitrusting: 

Wat zou een festival zijn zonder tent, slaapmat, slaapzak, campingstoelen enzovoort? We raden je aan om van tevoren je tentzak te controleren om er zeker van te zijn dat alles erin zit (karabiners, alle stokken, hamer, enz.). Wat is er immers vervelender dan te ontdekken dat je iets mist wanneer je op het festivalterrein aankomt?

Voor extra comfort en omdat we weten hoe festivaltoiletten er na een paar uur uit kunnen zien, raden we je aan om ons BOXIO droogscheidingstoilet in je kofferbak te stoppen.

Het neemt nauwelijks ruimte in beslag dankzij de kleine verpakking en je bespaart jezelf de afschuw van openbare toiletten!

BOXIO - TOILET

Ultralicht en compact droog scheidingstoilet - Voor onderweg of in het tuinhuisje, het BOXIO scheidingstoilet is het optimale alternatief voor chemische toiletten.
Product bekijken
BOXIO - TOILET

3. Kleding:
 

Hier is het vooral aan te raden om een goede mix bij je te hebben. Want vaak weet je niet echt hoe het weer zal zijn. Zelfs op een warme zomerdag kunnen er hittestormen zijn.

Het is dus heel belangrijk: neem naast T-shirts, comfortabele broeken, ondergoed en dergelijke ook hoofddeksels tegen zonnestralen en regenkleding mee.

Zorg ervoor dat je een regenjack en stevige, weerbestendige schoenen (wij raden rubberen laarzen aan) meeneemt als een absolute festival must-have!


4. Voedsel:

Je kunt jezelf misschien 1,2 keer trakteren op eten op festivals, maar het is vaak relatief duur. Het is daarom aan te raden om het hoognodige bij je te hebben in een kleine campingkeuken.

Naast verschillende voedingsmiddelen uit blik, die altijd goed zijn (ravioli uit blik is bijna een jeugdherinnering), raden we je aan om ook wat "droog" voedsel bij je te hebben, dat zelfs bij zeer hoge temperaturen goed bewaard kan worden (bijv. chips, noten, oploskoffie/cacao, koekjes, brood, enz.) Als je honger krijgt, heb je altijd iets bij de hand.

Nog belangrijker dan een verscheidenheid aan voedsel is een grote voorraad water. Drinkflessen die je rechtstreeks aan je riem kunt vastmaken of een kleine rugzak waar de fles in past, zijn bijzonder praktisch.

Houd er ook rekening mee dat grote gasflessen en andere brandbare vloeistoffen meestal verboden zijn om veiligheidsredenen. Kleine gaspatronen moeten geen probleem zijn.5. Hygiëne:

Het mag duidelijk zijn dat je op festivals niet vaak doucht. Toch wil je je goed voelen en de beroemde "cat wash" is genoeg voor een lang weekend.

Onze nieuwe BOXIO - WASH is zeker een kleine upgrade. Daar heb je altijd je kleine wastafel om mee te nemen met geschikt vers water en afvalwater.

[product_2]

Je hoeft dus niet meer uren rond te lopen op het festivalterrein naar de volgende badkamer en je kunt direct je afwas doen of je kunt gewoon de kraan omruilen voor onze douchekop en direct douchen.

In zijn praktische Eurobox-formaat past hij ook perfect in de koffer- of voetenruimte van je auto. Heel belangrijk, vergeet toiletpapier niet.


6. Geneesmiddelen en Co.:

Wij vinden dat je altijd een klein noodpakket met medicijnen aan boord moet hebben.

Kleine problemen komen vaak onverwacht en het zou stom zijn als je het festivalterrein moet verlaten om naar de dichtstbijzijnde apotheek te gaan.

Iets tegen hoofdpijn, diarree, keelpijn, pleisters, condooms, zonnebrandcrème en een EHBO-kit moeten worden ingepakt.


7. Persoonlijk:

Ieder van ons heeft nog wel een paar dingen die voor hem of haar bijzonder belangrijk zijn op een festival.

Of het nu gaat om een Go Pro, gehoorbescherming, een yogamatje, een jukebox of een varen om je plaats te markeren.

Hier bepaal jij welke dingen dat zijn en of ze nog in je kofferbak passen ;-).


De volledige lijst om af te vinken vind je hier. We wensen je veel plezier op je favoriete festival.


Uw BOXIO-team

Volgende lezen

Sauberes Geschirr nach Abwasch, gestapelt auf einem Tisch, im Hintergrund ein Camper
Tiny Haus Badezimmer
24.03.2023

Tiny House Badkamer

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.